Our story

FLEXADO

Ramon ten Tije
Ramon ten Tije

CEO & Founder

”We kijken vooruit. Onze dienstverlening is zodanig gestructureerd dat we ons merk en onze service eenvoudig aanvullen met creatieve nieuwe concepten. En nieuwe markten openen zonder dat we onze interne organisatie en workflow daarmee in de knel brengen. Met een klein hecht team, goede ideeën en stevige basis is heel veel mogelijk. Wij zijn het bewijs. Die wetenschap geeft ons heel veel energie voor de toekomst.”

”Hoe mooi zou het zijn als we samen het merk Flexado uit laten groeien tot een wereldwijd softwareplatform, gedragen door een structuur die we kennen van partijen als AirBnB of Uber? Wij geloven erin. Het netwerk is er. Ons team en onze systemen zijn er klaar voor. Kortom, de basis staat. De cijfers in deze brochure laten dat zien. De wereld en wij zijn klaar voor de volgende stap.”

Ramon ten Tije

Ambitieus sinds de start

Bij Flexado leggen we de lat hoog. Onze ambitie is sinds onze start
in 2010 onveranderd; wereldwijd de grootste aanbieder zijn in virtual offices en office-diensten. Sinds de start is er geen maand voorbij gegaan zonder groei. Wij zijn er nog niet, maar we zijn wel goed op
weg. Om onze ambitie te onderstrepen hebben we diverse strategische samenwerkingsverbanden. Op die manier zetten we Flexado wereldwijd nadrukkelijker op de kaart en blijven we als team scherp.

Wat wij beloven

Wherever. Whenever. Whatever. Puntiger kunnen we het niet beloven. Werken als het jou uitkomt onder jouw voorwaarden, waar dan ook in de wereld. Dat is de ultieme werkvrijheid. En wij bieden die. Wij nemen de complete afhandeling uit handen, huurders maken we het makkelijk. Van virtuele kantoren en vergaderruimtes tot alle randvoorwaarden, gedragen door ons zelfontwikkelde softwareplatform.

contact us